Antwoord op veel gestelde vragen over echtscheiding.


Dan wordt het tijd dat u dat gaat leren! Geen probleem. Ik leg u alles van haver tot gort uit. Want: meten is weten! En weten geeft rust. Als u gaat scheiden krijgt u te maken met lastige financiële en fiscale zaken. Het valt niet altijd mee om je dat helemaal eigen te maken. Toch […]

..verder lezen

Omdat ik word gezien als een betrokken mediator die u als klant op plaats EEN zet! Ik ben van mening dat al mijn klanten de beste begeleiding verdienen. En dus houd ik mijn kennis op peil door deelname aan intervisie groepen, seminars en discussiegroepen op internet. Daarnaast houd ik mijn kennis op peil door belangrijke jurisprudentie […]

..verder lezen

Dat bepaalt u grotendeels zelf: hoe eerder u het eens wordt en hoe meer u zelf doet hoe sneller het gaat en hoe minder kosten. Maar soms is het complex en kost het meer tijd en geld. Een vast tarief behoort meestal tot de mogelijkheden. Het eerste vrijblijvende informatiegesprek dient er onder meer voor om […]

..verder lezen

Gemiddeld duurt een scheiding van het eerste intakegesprek tot inschrijving bij de gemeente (=de juridische scheidingsdatum) 3 tot 4 maanden. Het kan ook sneller maar het kan ook meer tijd kosten.

..verder lezen