Tarieven

Wat kost een scheiding bij in2mediation?

Dat is erg afhankelijk van wat er allemaal moet worden geregeld en of er over veel zaken al overeenstemming is. Een eigen bedrijf of huwelijkse voorwaarden kunnen een echtscheiding behoorlijk complex maken wat kostenverhogend werkt. Indien er weinig geregeld hoeft te worden kunnen de kosten lager uitvallen en kan het hele traject u per persoon nog geen €700 kosten.

Ik ben ingeschreven bij de Raad van Rechtsbijstand en kan als zodanig een verzoek voor gesubsidieerde rechtsbijstand voor u indienen indien u aan de voorwaarden voldoet. Dit scheelt uiteraard aanzienlijk in de kosten. Voor nadere informatie hierover verwijs ik naar Rechtsbijstand.

Mijn insteek is: Zorgvuldig scheiden kost tijd, en geld. Als u uw scheiding nu goed regelt zult u daar na de scheiding veel profijt van hebben. Maar  het mag niet TE veel tijd en TE veel geld kosten. Dus streef ik naar een vlotte afwikkeling en fiscale optimalisatie, waarmee ik regelmatig mijn kosten ruimschoots weer voor u terug kan verdienen!

Verwacht u dat u er samen snel uit kunt komen? Dan zal het uurtarief voor u het voordeligst zijn.

Verwacht u grote meningsverschillen en/of houdt u niet van tijdsdruk?  Dan heeft het vaste all-in tarief waarschijnlijk uw voorkeur.

Maar altijd geldt:  geen verrassingen achteraf, transparantie en maatwerk: daar draait het om!